Despre noi

Brandul RAOMOB

Brandul RAOMOB a luat nastere in anul 2004 din pasiunea de a creea, sloganul dupa care se ghideaza activitatea noastra de zi cu zi fiind "Atitudinea creeaza viitorul". Implementam solutii noi, concepte, colaboram cu diverse case de design executand proiectele lor, dar si dupa proiectele realizate impreuna cu clientii si designerii nostri.

Colaboram cu furnizori de elita asigurand astfel o continuitate si un control al calitatii materiei prime. Producem mobilier pentru bucatarie, living, dormitoare, camere de copii, birouri, cluburi.

FILOZOFIA DE BUSINESS

Am construit o afacere orientata spre servirea clientului si suntem mandri de reputatia obtinuta, pentru serviciile noastre de foarte buna calitate. De asemenea suntem mandri ca am construit o echipa din angajatii nostri, echipa ce are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor.

Atat clientii, cat si angajatii nostri sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.

Unii spun ca design-ul vinde mobila, dar adevarul il gasesti in functionabilitatea de zi cu zi, cand descoperi ca profesionistii s-au gandit la tine.

Servicii

Ce servicii oferim