UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA IMPLICITA A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DESCRISE IN CONTINUARE IN TOTALITE. IN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZATI SITE-UL CURENT.

Securitate

Nu aveti dreptul:

(1) sa utilizati dizpozitive software care interfereaza cu functionarea site-ului

(2) sa realizati actiuni prin care se incarca foarte mult infrastructura site-ului (cum ar fi trimiterea de email-uri tip „spam”)

(3) sa interferati cu software-ul site-ului sau cu modul de functionare a acestuia ca de exemplu: punerea pe site a unor materiale infectate cu virusi sau alte elemente care pot deteriora sau pot interfera cu structura programata a site-ului.

Modificari

RAOMOB poate rezilia, modifica sau schimba orice eroare sau omisiune care apare in cadrul site-ului, poate efectua orice modificare a site-ului, materialelor, produselor, programelor, serviciilor sau preturilor afisate pe site, poate suspenda sau intrerupe afisarea de informatii pe site, fara o notificare prealabila. De asemenea, RAOMOB isi rezerva dreptul de a limita sau restritiona accesul la anumite parti ale site-ului sau la intregul site, fara o notificare prealabila. RAOMOB poate retrage autorizarile, drepturile si licentele acordate in orice moment si, in astfel de situatii, trebuie sa distrugeti imediat materialele.

Jurisdictie

Acest site este controlat, monitorizat si administrat de RAOMOB.

RAOMOB nu garanteaza faptul ca materialele de pe acest site sunt adecvate pentru utilizarea si accesarea lor in teritorii in care continutul acestora poate fi interzis sau ilegal. Daca accesati acest site din locatii situate in afara teritoriului Romaniei, sunteti obligati sa respectati legile locale.